Nutriční hodnoty (Thajský salát s hruškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 326 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,49 g |
| Tuky | 3,11 g |
| – nasycené | 0,80 g |
| – nenasycené | 2,21 g |
| –– mononenasycené | 0,60 g |
| –– polynenasycené | 1,61 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 47,06 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 923 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 33,20 g |
| – cukry | 17,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velkou tvrdou hrušku | ||
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| polovina malé červené cibule | Cibule červená čerstvá | |
| zelená část 1 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 cm 1 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rýžového octu | Ocet rýžový | 15 ml |
| malou špetku špetku soli | Sůl mořská | |
| malý kousek kousek thajské chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé |