Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Španělské almendrados/mandlové oči - Low Carb - nízkosacharidové sladkosti)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 24

Energie5 193 kJ /
1 241 kcal
Bílkoviny38,78 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,10 g
Tuky82,57 g
– nasycené7,82 g
– nenasycené69,50 g
–– mononenasycené37,30 g
–– polynenasycené32,20 g
––– omega 30,03 g
Vláknina15,30 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 102 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy78,10 g
– cukry51,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g mandlové mouky (já dala 100 g mandlové mouky a 50 g kokosové mouky) Mouka mandlová 150 g
50 g 50 g březového cukru nebo jiného granulovaného sladidla Cukr bílý 50 g
1 lžičku 1 lžičku citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
1 lžičku 1 lžičku citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
1 1 velké vejce Vejce slepičí 70 g
24 24 celých loupaných mandlí Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.