Nutriční hodnoty (Španělské almendrados/mandlové oči - Low Carb - nízkosacharidové sladkosti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 24
| Energie | 5 193 kJ / 1 241 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,10 g |
| Tuky | 82,57 g |
| – nasycené | 7,82 g |
| – nenasycené | 69,50 g |
| –– mononenasycené | 37,30 g |
| –– polynenasycené | 32,20 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 15,30 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 102 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 78,10 g |
| – cukry | 51,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g mandlové mouky (já dala 100 g mandlové mouky a 50 g kokosové mouky) | Mouka mandlová | 150 g |
| 50 g 50 g březového cukru nebo jiného granulovaného sladidla | Cukr bílý | 50 g |
| 1 lžičku 1 lžičku citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
| 1 lžičku 1 lžičku citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| 1 1 velké vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 24 24 celých loupaných mandlí | Mandle loupané |