Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomalu tažené hovězí na tymiánu s hráškem a kapií)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 472 kJ /
1 069 kcal
Bílkoviny137,91 g
– z toho živočišné bílkoviny135,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,36 g
Tuky50,20 g
– nasycené24,08 g
– nenasycené24,73 g
–– mononenasycené21,29 g
–– polynenasycené3,44 g
––– omega 30,12 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 317 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,60 g
Sacharidy15,15 g
– cukry5,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hovězího masa (např. kližka, krk) Hovězí kýta 600 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 hrst 1 hrst mraženého hrášku nebo odpovídající množství sterilovaného Hrášek zelený mražený
1 1 červená kapie Paprika červená čerstvá
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
vývar Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
několik větviček větviček čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.