Nutriční hodnoty (Pomalu tažené hovězí na tymiánu s hráškem a kapií)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 472 kJ / 1 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 135,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,36 g |
Tuky | 50,20 g |
– nasycené | 24,08 g |
– nenasycené | 24,73 g |
–– mononenasycené | 21,29 g |
–– polynenasycené | 3,44 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 317 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 15,15 g |
– cukry | 5,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězího masa (např. kližka, krk) | Hovězí kýta | 600 g |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 hrst 1 hrst mraženého hrášku nebo odpovídající množství sterilovaného | Hrášek zelený mražený | |
1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
vývar | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
několik větviček větviček čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
olej | Olej řepkový |