Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový vývar s vajíčkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 142 kJ /
990 kcal
Bílkoviny48,89 g
– z toho živočišné bílkoviny38,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,93 g
Tuky56,48 g
– nasycené24,30 g
– nenasycené27,15 g
–– mononenasycené19,23 g
–– polynenasycené7,92 g
––– omega 30,12 g
Vláknina20,87 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 1,81 g
Sůl4,12 g
Sacharidy62,60 g
– cukry12,51 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g mrkve Mrkev čerstvá 200 g
150 g 150 g celeru Celer bulva čerstvá 150 g
150 g 150 g libové klobásy Klobása 150 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1,2 l 1,2 l vody Voda 1200.0000476837158 ml
200 g 200 g brambor Brambor zimní 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.