Nutriční hodnoty (Zeleninový vývar s vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 142 kJ / 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,93 g |
Tuky | 56,48 g |
– nasycené | 24,30 g |
– nenasycené | 27,15 g |
–– mononenasycené | 19,23 g |
–– polynenasycené | 7,92 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 20,87 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,12 g |
Sacharidy | 62,60 g |
– cukry | 12,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
150 g 150 g libové klobásy | Klobása | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1,2 l 1,2 l vody | Voda | 1200.0000476837158 ml |
200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská |