Nutriční hodnoty (Zeleninový vývar s vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 142 kJ / 990 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,93 g |
| Tuky | 56,48 g |
| – nasycené | 24,30 g |
| – nenasycené | 27,15 g |
| –– mononenasycené | 19,23 g |
| –– polynenasycené | 7,92 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 20,87 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 1,81 g |
| Sůl | 4,12 g |
| Sacharidy | 62,60 g |
| – cukry | 12,51 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
| 150 g 150 g libové klobásy | Klobása | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1,2 l 1,2 l vody | Voda | 1200.0000476837158 ml |
| 200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| sůl | Sůl mořská |