Nutriční hodnoty (Bramborovo-celerové halušky s tavenými sýry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 1 461 kJ / 349 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,05 g |
| Tuky | 1,16 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,57 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 0,41 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 19,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 269 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 63,72 g |
| – cukry | 7,01 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7 7 větších brambor | Brambor zimní | 350 g |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 3 3 tavené sýry | Sýr tavený | |
| sůl | Sůl mořská |