Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brokolicový salát s jablky a brusinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 511 kJ /
839 kcal
Bílkoviny26,44 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,44 g
Tuky30,43 g
– nasycené4,34 g
– nenasycené25,15 g
–– mononenasycené17,37 g
–– polynenasycené7,78 g
––– omega 30,13 g
Vláknina40,69 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 97 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy95,70 g
– cukry75,81 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední brokolice Brokolice čerstvá 500 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 malá červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2 lžíce 2 lžíce sušených brusinek Brusinky sušené 30 g
1 lžíce 1 lžíce rozinek Rozinky 15 g
1 lžíce 1 lžíce slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná 15 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje (může být citronový) Olej olivový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce octu (vinný nebo jablečný) Ocet lihový 30 ml
1 lžíce 1 lžíce sirupu (agáve, datle nebo javor) nebo med Sirup citronový 15 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky granulovaného česneku nebo čerstvého Česnek sušený 2.5 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř čerstvě mletý Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.