Nutriční hodnoty (Brokolicový salát s jablky a brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 511 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,44 g |
Tuky | 30,43 g |
– nasycené | 4,34 g |
– nenasycené | 25,15 g |
–– mononenasycené | 17,37 g |
–– polynenasycené | 7,78 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 40,69 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 95,70 g |
– cukry | 75,81 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 lžíce 2 lžíce sušených brusinek | Brusinky sušené | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce rozinek | Rozinky | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje (může být citronový) | Olej olivový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce octu (vinný nebo jablečný) | Ocet lihový | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce sirupu (agáve, datle nebo javor) nebo med | Sirup citronový | 15 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky granulovaného česneku nebo čerstvého | Česnek sušený | 2.5 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř čerstvě mletý | Pepř černý |