Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Povidlový perník 2)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 218 kJ /
3 876 kcal
Bílkoviny78,87 g
– z toho živočišné bílkoviny26,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,70 g
Tuky80,01 g
– nasycené46,22 g
– nenasycené29,50 g
–– mononenasycené24,25 g
–– polynenasycené5,25 g
––– omega 30,29 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 3,62 g
Sůl0,71 g
Sacharidy686,69 g
– cukry326,59 g
––– laktóza25,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
230 g 230 g moučkového cukru Cukr bílý 230 g
70 g 70 g rozpuštěného másla (82% tuku) Máslo kravské 70 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
10 g 10 g kakaa Kakao prášek 10 g
150 g 150 g švestkových povidel Povidla 150 g
1 PL 1 PL citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 PL 1 PL rumu Rum 17 ml
1 KL 1 KL sody jedlé Jedlá soda 12 g
čokoládová poleva Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.