Nutriční hodnoty (Opékané brambory s máslovým pórkem a ztraceným vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 791 kJ / 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,47 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,05 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 14,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 88,35 g |
– cukry | 5,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
vejce (podle počtu strávníků) | Vejce slepičí | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku na plátky | Česnek čerstvý | 10.5 g |
máslo | Máslo kravské | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
ocet | Ocet lihový |