Nutriční hodnoty (Opékané brambory s máslovým pórkem a ztraceným vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 791 kJ / 428 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,47 g |
| Tuky | 0,60 g |
| – nasycené | 0,05 g |
| – nenasycené | 0,05 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,05 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 14,43 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 35 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 88,35 g |
| – cukry | 5,49 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| vejce (podle počtu strávníků) | Vejce slepičí | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku na plátky | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| ocet | Ocet lihový |