Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Opékané brambory s máslovým pórkem a ztraceným vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 791 kJ /
428 kcal
Bílkoviny11,47 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,47 g
Tuky0,60 g
– nasycené0,05 g
– nenasycené0,05 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,05 g
––– omega 30,05 g
Vláknina14,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 35 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy88,35 g
– cukry5,49 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
vejce (podle počtu strávníků) Vejce slepičí
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku na plátky Česnek čerstvý 10.5 g
máslo Máslo kravské
sádlo Sádlo vepřové
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.