Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka Italian)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 946 kJ / 226 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,62 g |
| Tuky | 1,10 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,55 g |
| –– mononenasycené | 0,12 g |
| –– polynenasycené | 0,44 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,76 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 69 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 42,50 g |
| – cukry | 29,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 velkých čerstvých rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 140 g 140 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 15 ks 15 ks nového koření | Nové koření | |
| 15 ks 15 ks černého pepře | Pepř černý | |
| 2 ks 2 ks bobkového listu | Bobkový list sušený | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| třtinový cukr | Cukr třtinový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bazalka sušená (čerstvá) | Bazalka sušená | |
| tvrdý sýr nebo parmezán | Sýr kravský tvrdý 30% |