Nutriční hodnoty (Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 242 kJ / 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,39 g |
Tuky | 24,27 g |
– nasycené | 1,79 g |
– nenasycené | 21,48 g |
–– mononenasycené | 15,09 g |
–– polynenasycené | 6,39 g |
––– omega 3 | 1,90 g |
Vláknina | 7,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 692 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 14,80 g |
– cukry | 4,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 3-4 červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
2-4 stroužky 2-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 střední cibule (červená nebo bílá) | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžičky 2 lžičky pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky kvalitního pikantního kečupu | Kečup ostrý | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 7.5 ml |
1-2 lžičky 1-2 lžičky worcesterová omáčky | ||
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |