Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 242 kJ /
297 kcal
Bílkoviny3,39 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,39 g
Tuky24,27 g
– nasycené1,79 g
– nenasycené21,48 g
–– mononenasycené15,09 g
–– polynenasycené6,39 g
––– omega 31,90 g
Vláknina7,54 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 692 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy14,80 g
– cukry4,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 3-4 červené řepy Červená řepa čerstvá
2-4 stroužky 2-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 střední cibule (červená nebo bílá) Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžičky 2 lžičky pikantní hořčice Hořčice dijonská 10 g
2 lžičky 2 lžičky kvalitního pikantního kečupu Kečup ostrý
1-2 lžičky 1-2 lžičky sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 7.5 ml
1-2 lžičky 1-2 lžičky worcesterová omáčky
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.