Nutriční hodnoty (Srdíčka z vanilkové pěny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 926 kJ / 2 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
| Tuky | 80,15 g |
| – nasycené | 40,65 g |
| – nenasycené | 32,02 g |
| –– mononenasycené | 25,61 g |
| –– polynenasycené | 6,41 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 633 mg |
| Sodík | 322 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 458,90 g |
| – cukry | 452,50 g |
| ––– laktóza | 12,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 g 5 g želatiny | Želatina vepřová | 5 g |
| 1 dl 1 dl šlehačky na žloutkový krém | Šlehačka 35% | 100 ml |
| 1 1 malá šlehačka 33% | Šlehačka 35% | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 50 g 50 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vanilkového lihového extraktu | ||
| 3 lžíce 3 lžíce brandy | Brandy | 45 ml |
| 10 g 10 g želatiny | Želatina vepřová | 10 g |
| 50 g 50 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 50 g |
| 1 hrnek 1 hrnek vody | Voda | 250 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| velká lžíce lžíce glukózového sirupu | Sirup glukózový | |
| barvivo Wilton na špičku nože na špičku nože | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |