Nutriční hodnoty (Salát ze syrové červené řepy s mandarinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 574 kJ / 137 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g |
| Tuky | 13,95 g |
| – nasycené | 1,98 g |
| – nenasycené | 11,72 g |
| –– mononenasycené | 9,14 g |
| –– polynenasycené | 2,59 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,13 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,01 g |
| Sacharidy | 1,50 g |
| – cukry | 0,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 střední červené řepy (300 g) | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 mandarinkový kompot (312 g) | Mandarinka zavařená | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje (20 g) | Olej olivový | 11 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octu (20 ml) | Ocet lihový | 30 ml |
| 4 4 lístky máty | Máta peprná list čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička sezamových semínek (4 ml) nebo kořeněná slunečnicová semínka | Sezam loupaný | 5 g |