Nutriční hodnoty (Zapečené brambory se zeleninou a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 453 kJ / 1 303 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,03 g |
| Tuky | 24,68 g |
| – nasycené | 13,81 g |
| – nenasycené | 9,24 g |
| –– mononenasycené | 7,71 g |
| –– polynenasycené | 1,53 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 41,25 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 1,89 g |
| Sůl | 4,49 g |
| Sacharidy | 191,07 g |
| – cukry | 31,46 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1/2 1/2 malého celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1 1 menší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| menší pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 paprikové klobásy | Klobása | |
| malá konzerva hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
| malá konzerva malá konzerva kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| máslo | Máslo kravské | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| 150 g 150 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |