Nutriční hodnoty (Zapečené brambory se zeleninou a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 453 kJ / 1 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,03 g |
Tuky | 24,68 g |
– nasycené | 13,81 g |
– nenasycené | 9,24 g |
–– mononenasycené | 7,71 g |
–– polynenasycené | 1,53 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 41,25 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,49 g |
Sacharidy | 191,07 g |
– cukry | 31,46 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1/2 1/2 malého celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 1 menší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
menší pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 paprikové klobásy | Klobása | |
malá konzerva hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
malá konzerva malá konzerva kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
máslo | Máslo kravské | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
sůl, pepř | Pepř černý | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
150 g 150 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |