Nutriční hodnoty (Bramborovo-kadeřávkový salát s arašídovým dresinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 644 kJ / 1 110 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,49 g |
| Tuky | 48,71 g |
| – nasycené | 7,98 g |
| – nenasycené | 39,77 g |
| –– mononenasycené | 29,80 g |
| –– polynenasycené | 9,98 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 21,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 168 mg |
| Sůl | 0,12 g |
| Sacharidy | 130,38 g |
| – cukry | 48,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 menších brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 400 g |
| 200 g 200 g kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | 200 g |
| 2-3 2-3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| fenyklová nať | Fenykl listy čerstvé | |
| 4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce arašídového másla | Máslo arašídové | 30 ml |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžičky 2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| pepř 4 barev | Pepř barevný mletý |