Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí a květáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 464 kJ / 589 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,43 g |
| Tuky | 29,57 g |
| – nasycené | 3,59 g |
| – nenasycené | 25,12 g |
| –– mononenasycené | 21,49 g |
| –– polynenasycené | 3,63 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 23,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,71 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 53,72 g |
| – cukry | 37,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g červeného hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 350 g |
| 200 g 200 g květáku | Květák čerstvý | 200 g |
| 150 g 150 g jablka | Jablko čerstvé | 150 g |
| 50 g 50 g ostružin | Ostružiny čerstvé | 50 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| několik několik snítek petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekaných lískových oříšků | Lískový ořech | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce čerstvé citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky sirupu (nebo medu) | Sirup citronový | 10 ml |
| 1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý |