Nutriční hodnoty (Thajský salát z manga a mrkve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 198 kJ / 47 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,64 g |
| Tuky | 0,22 g |
| – nasycené | 0,02 g |
| – nenasycené | 0,16 g |
| –– mononenasycené | 0,01 g |
| –– polynenasycené | 0,15 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,65 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 791 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 8,40 g |
| – cukry | 5,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 pevné zralé mango | Mango čerstvé | |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 plátek 1 plátek čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| čerstvé lístky lístky koriandru | Koriandr semena | |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 15 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce limetkové šťávy | Šťáva z limetky | 30 ml |
| 1 lžička 1 lžička medu (volitelně) | Med nepasterovaný | 18 g |