Nutriční hodnoty (Kotlety na víně a olivách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 408 kJ / 337 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 33,00 g |
| – nasycené | 11,77 g |
| – nenasycené | 19,64 g |
| –– mononenasycené | 14,90 g |
| –– polynenasycené | 4,74 g |
| ––– omega 3 | 1,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 5,70 g |
| – cukry | 5,70 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kotlety bez kosti (karé) | Vepřová kotleta bez kosti | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1-2 PL 1-2 PL oleje pod maso | Olej řepkový | 16.5 ml |
| 1-2 dl 1-2 dl červeného nebo bílého vína | ||
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 1-2 dl 1-2 dl pokrájených černých nebo zelených oliv | ||
| 1-2 dl 1-2 dl smetany na vaření (lze vynechat) | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| hladká mouka nebo hotová jíška | Mouka pšeničná hladká |