Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vočepec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie8 681 kJ /
2 075 kcal
Bílkoviny53,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,50 g
Tuky3,10 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,25 g
Vláknina70,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 170 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy427,50 g
– cukry40,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 kg 2,5 kg brambor Brambor zimní 2500 g
1/4 kg 1/4 kg cibule Cibule čerstvá 250 g
4 4 plné lžíce sádla Sádlo vepřové
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.