Nutriční hodnoty (Vočepec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 8 681 kJ / 2 075 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,50 g |
Tuky | 3,10 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 70,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 427,50 g |
– cukry | 40,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 kg 2,5 kg brambor | Brambor zimní | 2500 g |
1/4 kg 1/4 kg cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
4 4 plné lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |