Nutriční hodnoty (Vočepec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 8 681 kJ / 2 075 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,50 g |
| Tuky | 3,10 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 70,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 170 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 427,50 g |
| – cukry | 40,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 kg 2,5 kg brambor | Brambor zimní | 2500 g |
| 1/4 kg 1/4 kg cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
| 4 4 plné lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |