Nutriční hodnoty (Vývar s krupicovými noky s medvědím česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 288 kJ / 547 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 25,14 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,14 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g | 
| Tuky | 25,78 g | 
| – nasycené | 13,27 g | 
| – nenasycené | 9,93 g | 
| –– mononenasycené | 6,55 g | 
| –– polynenasycené | 3,38 g | 
| ––– omega 3 | 0,43 g | 
| Vláknina | 1,80 g | 
| Cholesterol | 290 mg | 
| Sodík | 555 mg | 
| Sůl | 1,30 g | 
| Sacharidy | 52,66 g | 
| – cukry | 4,49 g | 
| ––– laktóza | 4,49 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1-1,2 l 1-1,2 l vývaru (drůbeží, hovězí) | Vývar masový | 1100.000023841858 ml | 
| 90 ml 90 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml | 
| 10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g | 
| 60 g 60 g hrubé krupice | Krupice pšeničná hrubá | 60 g | 
| 1 špetka 1 špetka soli (podle potřeby) | Sůl mořská | 1 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| medvědí česnek (podle potřeby) | Česnek medvědí čerstvý | |
| sůl do vody | Voda | 
 
	