Nutriční hodnoty (Hovězí Wellington)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 15 502 kJ / 3 705 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 213,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 179,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,48 g |
| Tuky | 236,72 g |
| – nasycené | 83,00 g |
| – nenasycené | 147,34 g |
| –– mononenasycené | 88,61 g |
| –– polynenasycené | 58,73 g |
| ––– omega 3 | 0,92 g |
| Vláknina | 30,20 g |
| Cholesterol | 856 mg |
| Sodík | 9,78 g |
| Sůl | 24,07 g |
| Sacharidy | 166,09 g |
| – cukry | 16,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hovězí svíčkové | Hovězí svíčková | 600 g |
| 50 g 50 g dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 50 g |
| 400 g 400 g listového těsta | Listové těsto | 400 g |
| 200 g 200 g schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | 200 g |
| 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 500 g 500 g žampiónů krémových (nebo hlívy ústřičné) | Žampion čerstvý | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |