Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč na Zelený čtvrtek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie22 185 kJ /
5 302 kcal
Bílkoviny220,52 g
– z toho živočišné bílkoviny140,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny80,10 g
Tuky288,70 g
– nasycené107,66 g
– nenasycené152,99 g
–– mononenasycené107,79 g
–– polynenasycené45,20 g
––– omega 35,95 g
Vláknina43,28 g
Cholesterol 569 mg
Sodík 5,09 g
Sůl12,13 g
Sacharidy436,62 g
– cukry65,56 g
––– laktóza25,81 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
100 g 100 g polohrubé výběrové
250-300 ml 250-300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 275 ml
1 lžička 1 lžička sušeného česneku Česnek sušený 5 g
1 1 plná lžička soli Sůl mořská
1 lžička 1 lžička cukru krupice do droždí Cukr bílý 5 g
1 kostka 1 kostka čerstvého droždí (42 g) Droždí pekařské lisované 42 g
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
5 lžíce 5 lžíce stolního oleje Olej řepkový 55 ml
1 balení 1 balení listového špenátu Špenát čerstvý
400 g 400 g žampionů Žampion čerstvý 400 g
350 g 350 g sýru gouda (i více) Gouda 45% t. v s. 350 g
300 g 300 g uzeného bůčku (nebo jiné uzeniny) Vepřový bok uzený 300 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku utřeného se solí Česnek čerstvý 17.5 g
celý kmín Kmín
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
olej na osmažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.