Nutriční hodnoty (Kedlubnovo-mrkvový salát s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 209 kJ / 528 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,03 g |
| Tuky | 2,69 g |
| – nasycené | 0,76 g |
| – nenasycené | 1,53 g |
| –– mononenasycené | 0,80 g |
| –– polynenasycené | 0,73 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 18,85 g |
| Cholesterol | 125 mg |
| Sodík | 999 mg |
| Sůl | 2,16 g |
| Sacharidy | 63,75 g |
| – cukry | 38,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší mladá kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 200 g 200 g vařeného kuřecího masa | Kuře prso | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 15 ml |
| 1 1 prolisovaný stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé |