Nutriční hodnoty (Šlehačkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 027 kJ / 5 026 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,00 g |
Tuky | 152,12 g |
– nasycené | 89,60 g |
– nenasycené | 54,70 g |
–– mononenasycené | 47,78 g |
–– polynenasycené | 6,92 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 926 mg |
Sodík | 334 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 829,01 g |
– cukry | 406,21 g |
––– laktóza | 1,28 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 ml 200 ml smetany ke šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
500 ml 500 ml polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
330 ml 330 ml cukru krupice | Cukr bílý | 330 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
160 g 160 g másla | Máslo kravské | 160 g |
60 g 60 g cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |
80 g 80 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 80 g |