Nutriční hodnoty (Šlehačkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 027 kJ / 5 026 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 58,00 g |
| Tuky | 152,12 g |
| – nasycené | 89,60 g |
| – nenasycené | 54,70 g |
| –– mononenasycené | 47,78 g |
| –– polynenasycené | 6,92 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 17,40 g |
| Cholesterol | 926 mg |
| Sodík | 334 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 829,01 g |
| – cukry | 406,21 g |
| ––– laktóza | 1,28 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 500 ml 500 ml polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 330 ml 330 ml cukru krupice | Cukr bílý | 330 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 160 g 160 g másla | Máslo kravské | 160 g |
| 60 g 60 g cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |
| 80 g 80 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 80 g |