Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory v sýrové omáčce v PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 392 kJ /
1 767 kcal
Bílkoviny67,01 g
– z toho živočišné bílkoviny54,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,98 g
Tuky110,35 g
– nasycené73,16 g
– nenasycené32,76 g
–– mononenasycené29,39 g
–– polynenasycené3,37 g
––– omega 30,92 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 1,82 g
Sůl4,65 g
Sacharidy118,88 g
– cukry25,58 g
––– laktóza15,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
cca 6 lžic 6 lžic vody Voda 108 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletý kmín Kmín mletý
trošku trošku oleje Olej řepkový
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 1 Hermelín Hermelín 100 g
80-100 g 80-100 g Goudy Gouda 45% t. v s. 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.