Nutriční hodnoty (Brambory v sýrové omáčce v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 392 kJ / 1 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,98 g |
Tuky | 110,35 g |
– nasycené | 73,16 g |
– nenasycené | 32,76 g |
–– mononenasycené | 29,39 g |
–– polynenasycené | 3,37 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 379 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,65 g |
Sacharidy | 118,88 g |
– cukry | 25,58 g |
––– laktóza | 15,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
cca 6 lžic 6 lžic vody | Voda | 108 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
trošku trošku oleje | Olej řepkový | |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
80-100 g 80-100 g Goudy | Gouda 45% t. v s. | 90 g |