Nutriční hodnoty (Tandoori kuřecí kapsa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 986 kJ / 1 431 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 326,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 326,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 14,00 g |
| – nasycené | 3,92 g |
| – nenasycené | 7,98 g |
| –– mononenasycené | 5,32 g |
| –– polynenasycené | 2,66 g |
| ––– omega 3 | 2,66 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 770 mg |
| Sůl | 1,96 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| 2 2 smetanové sýry (Želetava) | Sýr tavený | |
| 4 plátky 4 plátky kladenské pečeně | Šunka vepřová uzená | |
| 2 hrsti 2 hrsti baby špenátu | Baby špenát | |
| 4 4 sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| tandoori masala koření | Tandoori masala | |
| trojobal -mouka, vejce, strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| sádlo (olej) na smažení | Sádlo vepřové |