Nutriční hodnoty (Cikánská pečeně z hovězího masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 283 kJ / 2 936 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 455,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 452,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
| Tuky | 114,43 g |
| – nasycené | 55,08 g |
| – nenasycené | 55,64 g |
| –– mononenasycené | 47,39 g |
| –– polynenasycené | 8,25 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 1,01 g |
| Sodík | 2,56 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 18,57 g |
| – cukry | 13,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg zadního hovězího masa v celku | Hovězí kýta | 2000 g |
| 100 g 100 g slaniny v celku, nakrájené na proužky | Špek | 100 g |
| 1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| 1 1 malá sklenka leča | Zelenina směs sterilovaná | |
| 1 1 čerstvá paprika zelená i červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 0,5 l 0,5 l hovězího vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| sůl, pepř | Pepř černý |