Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buřtguláš samotáře Rermora

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

10. 4. 2014 16:16

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 072 kJ / 495 kcal
Bílkoviny9,93 g
Tuky15,67 g
Vláknina18,88 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 313 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy73,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podáváme s čerstvým rohlíkem či chlebem ! ( a píívem ) :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sv4b0ss

12. 1. 2020 15:41

Nemám v blízkosti glóbus. Co mám dělat?

alenka

30. 3. 2016 16:47

Ivanka:

Zuzi

16. 10. 2015 17:13

Tento receptík na buřtguláš hodnotím kladně, líbí se mi, že tam autor nezapomněl na česnek, majoránku, kmín ... mam právě navařeno, cibulku jsem nedělala na omastku, kterého se i tak dost vypotí s buřtíků ale přidala jsem ji rovnou k těm pokrájeným buřtům, a bylo to ok - k paprice přidán jeden malý protláček, plus po lížíci kečupu jemného a jemně ostrého - už jsem nepepřila, 1 kostka haněného masoxu gulášového, polévkové bylinky Kotányi, dochutila jsem Podravkou, u nás se solí kdo nesolí ať nedává. Vařeno bylo pro 6 osob a prvním strávníkům chutnalo!

Dajda Dajda

25. 2. 2015 14:08

Franta: Bez výraznější chuti? No bez chuti bude spíš ten, komu to při použitém koření (5 stroužků čeneku!) připadá bez chuti. Taky nechápu, proč by to mělo být zbytkové jídlo?

Franta

25. 2. 2015 13:55

myslím si, že je to normální guláš bez výraznější chuti. Já jsem ho vylepšil pikantní klobásou a chili papričkou

Zajic1 Zajic1

16. 6. 2014 12:24

jednoduše, hoinu se přemlouvá jako já aby šel vařit, pak půl hodky přemýšlí jestli je to dobrej nápad a pak půl hoďky vaří :-)

Tamara

11. 4. 2014 08:19

Co se na tom dělá dvě hodiny??? :-O

Jana

10. 4. 2014 20:42

Ivanka:To nevadí,že to je "normální zbytkový buřtguláš".Mladé kuchařinky si ho třeba rádi přečtou a možná podle něj i uvaří.:-*:-D

Ivanka

10. 4. 2014 19:31

Pro mne naprosto normální zbytkový buřtguláš, který děláme od nepaměti. Těch tu je 12 do tuctu.:-//

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pravý buřt guláš recept na buřtguláš se špekáčkama pravý buřtguláš burtgulas top recepty buřtíkový guláš buřtguláš buřtguláš recept buřtguláš ze špekáčků buřtíkový guláš recept nejlepší buřtguláš jak se vari buřtguláš nejlepší buřtguláš buřt guláš s klobásou klasický bramborový guláš vuřtíkový guláš vuřtíkový guláš recept burtgulad buřtguláš s klobásou smetanový buřtguláš buřt guláš

Suroviny: špekáček, brambory, cibule, sůl, kečup sladký, česnek, majoránka, paprika sušená sladká, pepř, kmín celý, sádlo

TopRecepty.cz

Buřtguláš samotáře Rermora

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qXRD