Nutriční hodnoty (Zapečená zelenina s párkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 688 kJ / 1 120 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 79,80 g |
| – nasycené | 33,13 g |
| – nenasycené | 46,40 g |
| –– mononenasycené | 30,65 g |
| –– polynenasycené | 15,75 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 2,06 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 56,17 g |
| – cukry | 6,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 5 5 brambor - umytých se slupkou | Brambor zimní | 250 g |
| 3 3 kuřecí párky (bezlepkové) | Párek vepřový | 240 g |
| 1 1 menší hokaido dýně | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 2 2 menší červené řepy - oloupané | Červená řepa čerstvá | |
| 2 PL 2 PL olivového oleje na pokapání | Olej olivový | 22 ml |
| 200 200 g balkánského sýru - nakrájený na kostky | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
| hrstka provensálského koření | Provensálské koření | |
| pár snítka snítka čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| pár snítka snítka čerstvého oregana | Oregano čerstvé | |
| 1 PL 1 PL olivového oleje na vymazání | Olej olivový | 11 ml |