Nutriční hodnoty (Zapečená zelenina s párkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 688 kJ / 1 120 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 79,80 g |
– nasycené | 33,13 g |
– nenasycené | 46,40 g |
–– mononenasycené | 30,65 g |
–– polynenasycené | 15,75 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,06 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 56,17 g |
– cukry | 6,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
5 5 brambor - umytých se slupkou | Brambor zimní | 250 g |
3 3 kuřecí párky (bezlepkové) | Párek vepřový | 240 g |
1 1 menší hokaido dýně | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
2 2 menší červené řepy - oloupané | Červená řepa čerstvá | |
2 PL 2 PL olivového oleje na pokapání | Olej olivový | 22 ml |
200 200 g balkánského sýru - nakrájený na kostky | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
hrstka provensálského koření | Provensálské koření | |
pár snítka snítka čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
pár snítka snítka čerstvého oregana | Oregano čerstvé | |
1 PL 1 PL olivového oleje na vymazání | Olej olivový | 11 ml |