Nutriční hodnoty (Lívance III)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 026 kJ / 1 440 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,75 g |
| Tuky | 21,21 g |
| – nasycené | 8,10 g |
| – nenasycené | 9,38 g |
| –– mononenasycené | 5,45 g |
| –– polynenasycené | 3,93 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 10,20 g |
| Cholesterol | 289 mg |
| Sodík | 305 mg |
| Sůl | 0,71 g |
| Sacharidy | 244,80 g |
| – cukry | 39,80 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| velká polévková lžíce lžíce cukru krupice (nebo moučky) | Cukr bílý | |
| 1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 15 g 15 g droždí (cca 1/3 kostky) | Droždí pekařské lisované | 15 g |
| šťáva z půl půl citronu | Citrón čerstvý | |
| kávová lžička lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá |