Nutriční hodnoty (Pestrý zeleninový kotlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 226 kJ / 532 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,61 g |
| Tuky | 39,00 g |
| – nasycené | 17,65 g |
| – nenasycené | 19,81 g |
| –– mononenasycené | 15,98 g |
| –– polynenasycené | 3,83 g |
| ––– omega 3 | 1,01 g |
| Vláknina | 10,39 g |
| Cholesterol | 113 mg |
| Sodík | 793 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 17,19 g |
| – cukry | 6,53 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| 2 2 šalotky na půlkolečka | Šalotka čerstvá | |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku na plátky | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
| 1 1 pevné větší rajče (nebo pár cherry) | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 1 malá cuketa na půlkolečka | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 žlutá nebo červená paprika | ||
| 10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| 80-100 g 80-100 g moravského uzeného | Vepřová kýta uzená | 90 g |
| ½ d l l kuřecího vývaru nebo vody | Vývar kuřecí | |
| barevný pepř z mlýnku | Pepř barevný | |
| špetička špetička mletého kmínu | Kmín mletý | |
| špetka špetka koření gyros | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská |