Nutriční hodnoty (Panské párance (recept s příběhem))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 609 kJ / 1 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,73 g |
Tuky | 5,34 g |
– nasycené | 1,13 g |
– nenasycené | 2,63 g |
–– mononenasycené | 0,54 g |
–– polynenasycené | 2,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 24,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 380,75 g |
– cukry | 16,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g |
250-400 ml 250-400 ml studené vody | Voda | 325 ml |
dle savosti mouky | Mouka pšeničná hladká | |
nové brambory dle počtu strávníků | Brambor raný | |
kvalitní slanina | Špek | |
1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sádlo, máslo | Máslo kravské | |
brynza | Brynza | |
kmín | Kmín | |
nať z lahůdkové cibule | Cibulka jarní nať čerstvá |