Nutriční hodnoty (Vepřová játra na bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 479 kJ / 1 549 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
| Tuky | 112,57 g |
| – nasycené | 50,38 g |
| – nenasycené | 55,23 g |
| –– mononenasycené | 45,53 g |
| –– polynenasycené | 9,71 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 1,62 g |
| Sodík | 2,09 g |
| Sůl | 5,50 g |
| Sacharidy | 30,10 g |
| – cukry | 4,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| bylinky ( hrst hrst tymiánu, hrst rozmarýnu) | Petržel nať čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| voda | Voda | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |