Nutriční hodnoty (Jemné tvarohové noky s ovocnou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 668 kJ / 877 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,96 g |
| Tuky | 32,11 g |
| – nasycené | 14,38 g |
| – nenasycené | 13,53 g |
| –– mononenasycené | 10,27 g |
| –– polynenasycené | 3,26 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 13,45 g |
| Cholesterol | 477 mg |
| Sodík | 877 mg |
| Sůl | 2,09 g |
| Sacharidy | 115,14 g |
| – cukry | 32,91 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 starší rohlík (houska) | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
| 1 1 měkký tvaroh 250 g | Tvaroh polotučný | |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| citronová kůra (dle chuti) | Citronová kúra čerstvá | |
| 20 g 20 g hodně změklého másla | Máslo kravské | 20 g |
| 30 g 30 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 30 g |
| 2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 500 g 500 g čerstvého ovoce | Jahody čerstvé | 500 g |
| voda | Voda | |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| cukr dle kyselosti ovoce | Jahody čerstvé |