Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hořčicové hovězí na houbách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 490 kJ /
2 029 kcal
Bílkoviny240,68 g
– z toho živočišné bílkoviny229,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,85 g
Tuky101,69 g
– nasycené49,81 g
– nenasycené49,43 g
–– mononenasycené41,80 g
–– polynenasycené7,63 g
––– omega 30,37 g
Vláknina28,50 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 2,12 g
Sůl5,00 g
Sacharidy26,52 g
– cukry13,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího masa - plec, kližka, líčka... Hovězí kýta 1000 g
2-3 2-3 větší cibule (cca 350 g) Cibule čerstvá 175 g
100 g 100 g uzeného špeku Špek 100 g
100 100 g + 1 lžička plnotučné hořčice Hořčice plnotučná
cca 300 g 300 g čerstvých lesních hub (lze použít i žampiony) Hřib čerstvý 300 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
cca 500 ml 500 ml vývaru Vývar hovězí 500 ml
jíška dle potřeby Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.