Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na paprikách - paprikáš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 366 kJ /
804 kcal
Bílkoviny11,63 g
– z toho živočišné bílkoviny7,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,08 g
Tuky68,60 g
– nasycené37,50 g
– nenasycené28,88 g
–– mononenasycené23,77 g
–– polynenasycené5,11 g
––– omega 31,32 g
Vláknina6,90 g
Cholesterol 174 mg
Sodík 98 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy32,85 g
– cukry21,62 g
––– laktóza7,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí řízky z vykostěných stehen (nebo celá stehna) Kuře prso
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 plná lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená
1 1 červená paprika nebo kapie Paprika červená čerstvá 150 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
cca 250 ml 250 ml vývaru Vývar hovězí 250 ml
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.