Nutriční hodnoty (Kuře na paprikách - paprikáš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 366 kJ / 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,08 g |
Tuky | 68,60 g |
– nasycené | 37,50 g |
– nenasycené | 28,88 g |
–– mononenasycené | 23,77 g |
–– polynenasycené | 5,11 g |
––– omega 3 | 1,32 g |
Vláknina | 6,90 g |
Cholesterol | 174 mg |
Sodík | 98 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 32,85 g |
– cukry | 21,62 g |
––– laktóza | 7,92 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí řízky z vykostěných stehen (nebo celá stehna) | Kuře prso | |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 plná lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | |
1 1 červená paprika nebo kapie | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
cca 250 ml 250 ml vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |