Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové řezy s citronovou polevou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 412 kJ /
3 684 kcal
Bílkoviny91,33 g
– z toho živočišné bílkoviny72,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,56 g
Tuky90,29 g
– nasycené44,21 g
– nenasycené34,54 g
–– mononenasycené28,75 g
–– polynenasycené5,79 g
––– omega 30,39 g
Vláknina14,65 g
Cholesterol 1,22 g
Sodík 628 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy619,15 g
– cukry497,10 g
––– laktóza24,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1 lžíce 1 lžíce pudinkového prášku (vanilkový) Puding v prášku 15 g
500 g 500 g rozmixovaných jahod Jahody čerstvé 500 g
40 g 40 g cukru Cukr bílý 40 g
1 1 pudinkový prášek (vanilkový) Puding v prášku
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
1 1 pudinkový prášek (vanilkový) Puding v prášku
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
40 g 40 g moučkového cukru Cukr bílý 40 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
3 lžíce 3 lžíce horké vody Voda 54 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu
marmeláda (jahodová) Marmeláda jahodová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.