Nutriční hodnoty (Jahodové řezy s citronovou polevou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 412 kJ / 3 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,56 g |
Tuky | 90,29 g |
– nasycené | 44,21 g |
– nenasycené | 34,54 g |
–– mononenasycené | 28,75 g |
–– polynenasycené | 5,79 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 14,65 g |
Cholesterol | 1,22 g |
Sodík | 628 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 619,15 g |
– cukry | 497,10 g |
––– laktóza | 24,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce pudinkového prášku (vanilkový) | Puding v prášku | 15 g |
500 g 500 g rozmixovaných jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
40 g 40 g cukru | Cukr bílý | 40 g |
1 1 pudinkový prášek (vanilkový) | Puding v prášku | |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
1 1 pudinkový prášek (vanilkový) | Puding v prášku | |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
40 g 40 g moučkového cukru | Cukr bílý | 40 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
3 lžíce 3 lžíce horké vody | Voda | 54 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
marmeláda (jahodová) | Marmeláda jahodová |