Nutriční hodnoty (Jahodové řezy s citronovou polevou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 412 kJ / 3 684 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,77 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,56 g |
| Tuky | 90,29 g |
| – nasycené | 44,21 g |
| – nenasycené | 34,54 g |
| –– mononenasycené | 28,75 g |
| –– polynenasycené | 5,79 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 14,65 g |
| Cholesterol | 1,22 g |
| Sodík | 628 mg |
| Sůl | 1,34 g |
| Sacharidy | 619,15 g |
| – cukry | 497,10 g |
| ––– laktóza | 24,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce pudinkového prášku (vanilkový) | Puding v prášku | 15 g |
| 500 g 500 g rozmixovaných jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
| 40 g 40 g cukru | Cukr bílý | 40 g |
| 1 1 pudinkový prášek (vanilkový) | Puding v prášku | |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 1 1 pudinkový prášek (vanilkový) | Puding v prášku | |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 40 g 40 g moučkového cukru | Cukr bílý | 40 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 3 lžíce 3 lžíce horké vody | Voda | 54 ml |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| marmeláda (jahodová) | Marmeláda jahodová |