Nutriční hodnoty (Fazolkový salát s rybou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 677 kJ / 879 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,08 g |
| Tuky | 35,75 g |
| – nasycené | 13,97 g |
| – nenasycené | 20,04 g |
| –– mononenasycené | 10,30 g |
| –– polynenasycené | 9,74 g |
| ––– omega 3 | 0,76 g |
| Vláknina | 20,65 g |
| Cholesterol | 254 mg |
| Sodík | 381 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 31,88 g |
| – cukry | 28,78 g |
| ––– laktóza | 12,58 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g sumečka afrického (nebo jiná ryba) | Sumeček filet | 350 g |
| 300 g 300 g fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 180 g 180 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 180 g |
| 150 g 150 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| bazalka | Bazalka čerstvá |