Nutriční hodnoty (Kuřecí na lahůdkové cibulce a sušených houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 013 kJ / 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,51 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,24 g |
| Tuky | 14,45 g |
| – nasycené | 3,24 g |
| – nenasycené | 10,66 g |
| –– mononenasycené | 6,89 g |
| –– polynenasycené | 3,77 g |
| ––– omega 3 | 0,99 g |
| Vláknina | 12,76 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 20,27 g |
| – cukry | 0,29 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehenní řízky bez kůže (cca 600 g) | Kuřecí stehenní řízky | |
| 1 svazek 1 svazek lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 hrnek 1 hrnek sušených hřibů | Hřib sušený | |
| 2 hrnky 2 hrnky kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky Solamylu | Bramborový škrob | 10 g |
| 2 lžičky 2 lžičky oleje | Olej řepkový | 10 ml |
| 1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| (1 hrnek hrnek = 200 ml) |