Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí na lahůdkové cibulce a sušených houbách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 013 kJ /
242 kcal
Bílkoviny5,75 g
– z toho živočišné bílkoviny2,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,24 g
Tuky14,45 g
– nasycené3,24 g
– nenasycené10,66 g
–– mononenasycené6,89 g
–– polynenasycené3,77 g
––– omega 30,99 g
Vláknina12,76 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy20,27 g
– cukry0,29 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí stehenní řízky bez kůže (cca 600 g) Kuřecí stehenní řízky
1 svazek 1 svazek lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá 120 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 hrnek 1 hrnek sušených hřibů Hřib sušený
2 hrnky 2 hrnky kuřecího vývaru Vývar kuřecí 500 ml
2 lžičky 2 lžičky Solamylu Bramborový škrob 10 g
2 lžičky 2 lžičky oleje Olej řepkový 10 ml
1 1 cm silný plátek másla Máslo kravské 1 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
(1 hrnek hrnek = 200 ml)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.