Nutriční hodnoty (Kuřecí na lahůdkové cibulce a sušených houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 013 kJ / 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,24 g |
Tuky | 14,45 g |
– nasycené | 3,24 g |
– nenasycené | 10,66 g |
–– mononenasycené | 6,89 g |
–– polynenasycené | 3,77 g |
––– omega 3 | 0,99 g |
Vláknina | 12,76 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,27 g |
– cukry | 0,29 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehenní řízky bez kůže (cca 600 g) | Kuřecí stehenní řízky | |
1 svazek 1 svazek lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 hrnek 1 hrnek sušených hřibů | Hřib sušený | |
2 hrnky 2 hrnky kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |
2 lžičky 2 lžičky Solamylu | Bramborový škrob | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky oleje | Olej řepkový | 10 ml |
1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
(1 hrnek hrnek = 200 ml) |