Nutriční hodnoty (Tofu salát s pohankou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 592 kJ / 1 575 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 58,08 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 58,08 g | 
| Tuky | 99,67 g | 
| – nasycené | 13,25 g | 
| – nenasycené | 82,57 g | 
| –– mononenasycené | 47,32 g | 
| –– polynenasycené | 35,25 g | 
| ––– omega 3 | 3,94 g | 
| Vláknina | 24,35 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 32 mg | 
| Sůl | 0,03 g | 
| Sacharidy | 100,55 g | 
| – cukry | 16,35 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g uzeného tofu | Tofu uzené | 250 g | 
| 100 g 100 g pohanky | Pohanka loupaná | 100 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| ½ h lávky lávky salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
| 2-3 2-3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g | 
| jablečný ocet | Ocet jablečný | |
| 1 lžíce 1 lžíce sezamového oleje | Olej sezamový | 15 ml | 
| 2 lžíce 2 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 40 ml | 
| 2 lžíce 2 lžíce sezamových semínek | Sezam loupaný | 30 g | 
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | 
 
	