Nutriční hodnoty (Dominikův candát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 83 kJ / 20 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,64 g |
| Tuky | 0,46 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,33 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 0,14 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,31 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2,65 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce candáta | Candát filet | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky nasekaného tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce nakrájené pažitky | Pažitka čerstvá | 7.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo na opečení | Máslo kravské |