Nutriční hodnoty (Ruská svíčková)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 803 kJ / 4 733 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 275,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 265,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,60 g |
| Tuky | 344,40 g |
| – nasycené | 178,22 g |
| – nenasycené | 157,32 g |
| –– mononenasycené | 137,92 g |
| –– polynenasycené | 19,40 g |
| ––– omega 3 | 0,79 g |
| Vláknina | 29,00 g |
| Cholesterol | 970 mg |
| Sodík | 5,47 g |
| Sůl | 13,20 g |
| Sacharidy | 70,95 g |
| – cukry | 42,30 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1200 g 1200 g hovězí roštěné | Hovězí roštěnec | 1200 g |
| 1000 g 1000 g kořenové zeleniny (celer, mrkev, petržel v poměru 3:2:1) | Mrkev čerstvá | 1000 g |
| 250 g 250 g libové slaniny | Špek | 250 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 300 ml 300 ml bílého vína (nebo vody) | Víno bílé suché | 300 ml |
| 1 1 smetana 33% | Smetana kravská sladká 35% | |
| 1 1 plechovka žampionů | Žampion zavařený | |
| ocet (nebo citronová šťáva) | Ocet lihový | |
| sůl, mletý pepř | Pepř černý mletý |