Jednoduchá jablečná buchta
Nevíte, co s jablky? Tohle je velmi jednoduchý recept na jablečný koláč, po kterém se doma jen zapráší. Pokud chcete docílit ještě rozmanitější chuti, můžete jablíčka provonět skořicí a přidat také rozinky nebo ořechy.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 534 kJ / 2 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,58 g |
Tuky | 18,39 g |
Vláknina | 30,60 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 229 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 562,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jablka očistíme, nastrouháme nahrubo. Kdo chce, může je předtím i oloupat.
Krok 2: V míse smícháme ostatní suroviny a nakonec přimícháme nastrouhaná jablka. Můžeme přidat i špetku skořice.
Krok 3: Přendáme do zapékací mísy nebo do pečicím papírem vystlaného menšího plechu s vyššími okraji.
Krok 4: Dáme do trouby a pečeme přibližně 20 minut na 170-180 °C.
Zveřejněno 22. 9. 2024 11:59
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá jablečná buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYz3p
Moje poznámka
Jednoduchá jablečná buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYz3p
Nejnovější recepty
Hukvaldský vepřový závitek
Přidáno před 9 hodinami
Kakaová žemlovka s tvarohem a jablky
Přidáno před 16 hodinami
Babiččiny masové placičky
Přidáno 14. 10. 2024 18:09
Brownies s červenou řepou
Přidáno 14. 10. 2024 18:01
Krémová omáčka s kuřecím masem a těstovinami
Přidáno 14. 10. 2024 17:44
Nepečený Lotus cheesecake s tvarohem
Přidáno 14. 10. 2024 17:42
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Zelný salát podle ČSN: Klasický hospodský salát bude mít tu správnou chuť jako před lety díky jednomu triku
Je tu Zimní Apetit piknik: Nechte vařečky odpočívat a vyrazte na oblíbený festival chutí!
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí s brambory, cuketou a žampiony
KatuleF před 12 minutami
Kuřecí řízečky v pařížském těstíčku
KatuleF před 14 minutami
Provensálská polévka s bílými fazolemi a bylinkami
KatuleF před 14 minutami
Katův šleh po mém
KatuleF před 16 minutami
Roštěná na cibuli
KatuleF před 17 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
KatuleF před 19 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
KatuleF před 21 minutami
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
KatuleF před 22 minutami
Kuřecí stehenní řízky na jižanský způsob
KatuleF před 23 minutami
Kuřecí kousky v sýrovém těstíčku
KatuleF před 24 minutami
Suroviny:
mouka polohrubá,
krupice pšeničná,
kypřící prášek do pečiva,
vejce,
cukr,
mléko,
jablko,
skořice
Komentáře (2)