Nutriční hodnoty (Hovězí pečeně na černém pivu, jabkách a celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 231 kJ / 1 967 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 175,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 170,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
| Tuky | 95,30 g |
| – nasycené | 45,81 g |
| – nenasycené | 47,23 g |
| –– mononenasycené | 40,18 g |
| –– polynenasycené | 7,05 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 15,15 g |
| Cholesterol | 423 mg |
| Sodík | 2,12 g |
| Sůl | 5,05 g |
| Sacharidy | 78,50 g |
| – cukry | 73,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g hovězího masa | Hovězí kýta | 750 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
| 300 ml 300 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 300 ml |
| vývar | Vývar hovězí | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |