Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí pečeně na černém pivu, jabkách a celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 231 kJ /
1 967 kcal
Bílkoviny175,55 g
– z toho živočišné bílkoviny170,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,80 g
Tuky95,30 g
– nasycené45,81 g
– nenasycené47,23 g
–– mononenasycené40,18 g
–– polynenasycené7,05 g
––– omega 30,26 g
Vláknina15,15 g
Cholesterol 423 mg
Sodík 2,12 g
Sůl5,05 g
Sacharidy78,50 g
– cukry73,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g hovězího masa Hovězí kýta 750 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
150 g 150 g celeru Celer bulva čerstvá 150 g
300 ml 300 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 300 ml
vývar Vývar hovězí
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
čerstvý tymián Tymián čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.