Nutriční hodnoty (Hovězí pečeně na černém pivu, jabkách a celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 231 kJ / 1 967 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 170,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
Tuky | 95,30 g |
– nasycené | 45,81 g |
– nenasycené | 47,23 g |
–– mononenasycené | 40,18 g |
–– polynenasycené | 7,05 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 15,15 g |
Cholesterol | 423 mg |
Sodík | 2,12 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 78,50 g |
– cukry | 73,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g hovězího masa | Hovězí kýta | 750 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
300 ml 300 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 300 ml |
vývar | Vývar hovězí | |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |