Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní tatarák s kapary a parmazánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 234 kJ /
773 kcal
Bílkoviny72,06 g
– z toho živočišné bílkoviny64,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,31 g
Tuky35,21 g
– nasycené11,71 g
– nenasycené19,34 g
–– mononenasycené16,53 g
–– polynenasycené2,82 g
––– omega 30,19 g
Vláknina16,21 g
Cholesterol 136 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,41 g
Sacharidy38,85 g
– cukry14,71 g
––– laktóza0,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g mletého či škrábaného hovězího masa (nejlépe svíčková nebo hovězí zadní - ořech) Hovězí kýta 250 g
1 1 menší červená cibule nebo šalotka Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 malý stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
1 PL 1 PL nasekaných kaparů Kapary 15 g
1 PL 1 PL nasekaných naložených sušených rajčat (třeba tyto) Dužina červeného rajčete sušená 15 g
2 PL 2 PL najemno nastrouhaného parmazánu Parmezán 30 g
1 KL 1 KL dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
pár listů listů bazalky a cca 1 PL posekané pažitky Pažitka čerstvá
1 PL 1 PL olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 KL 1 KL olivového oleje s bílými lanýži Olej olivový 5 ml
trochu trochu mletého bílého pepře Pepř bílý
sůl (pokud bude potřeba) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.