Nutriční hodnoty (Treska na rajčatech s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 981 kJ / 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,75 g |
Tuky | 3,08 g |
– nasycené | 0,56 g |
– nenasycené | 1,82 g |
–– mononenasycené | 0,57 g |
–– polynenasycené | 1,25 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 8,35 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 549 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 30,50 g |
– cukry | 25,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g tresky | Treska filet | 400 g |
500 g 500 g vyzrálých rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
2 lžičky 2 lžičky kaparů | Kapary | 10 g |
čerstvé oregano | Oregano čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
olivový olej | Olej olivový |