Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kakaové řezy s mandlovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 24

Energie21 046 kJ /
5 030 kcal
Bílkoviny97,30 g
– z toho živočišné bílkoviny73,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,00 g
Tuky395,39 g
– nasycené220,25 g
– nenasycené156,66 g
–– mononenasycené119,28 g
–– polynenasycené37,38 g
––– omega 33,32 g
Vláknina17,00 g
Cholesterol 1,86 g
Sodík 1,19 g
Sůl2,66 g
Sacharidy262,12 g
– cukry158,52 g
––– laktóza35,52 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
špetka špetka soli Sůl mořská
80 g 80 g cukru krupice (4 lžíce) Cukr bílý 80 g
100 g 100 g polohrubé mouky (5 lžic) Mouka pšeničná polohrubá 100 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku Kypřící prášek 10 g
3 lžíce 3 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 33 ml
1 lžička 1 lžička aroma Mandle hořká (nebo vanilka) Mandle hořké
1 lžička 1 lžička octa Ocet lihový 5 ml
3 lžíce 3 lžíce marmelády, nejlépe rybízové
500 g 500 g mascarpone Mascarpone 500 g
200 g 200 g smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
2 2 ztužovače Ztužovač šlehačky
1-2 1-2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
mandlová příchuť Aroma mandlové
100 g 100 g rozpuštěné čokolády Čokoláda mléčná 30% 100 g
3 lžíce 3 lžíce 16% zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.