Nutriční hodnoty (Kakaové řezy s mandlovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 24
Energie | 21 046 kJ / 5 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 73,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
Tuky | 395,39 g |
– nasycené | 220,25 g |
– nenasycené | 156,66 g |
–– mononenasycené | 119,28 g |
–– polynenasycené | 37,38 g |
––– omega 3 | 3,32 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 1,86 g |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,66 g |
Sacharidy | 262,12 g |
– cukry | 158,52 g |
––– laktóza | 35,52 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
80 g 80 g cukru krupice (4 lžíce) | Cukr bílý | 80 g |
100 g 100 g polohrubé mouky (5 lžic) | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku | Kypřící prášek | 10 g |
3 lžíce 3 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 33 ml |
1 lžička 1 lžička aroma Mandle hořká (nebo vanilka) | Mandle hořké | |
1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
3 lžíce 3 lžíce marmelády, nejlépe rybízové | ||
500 g 500 g mascarpone | Mascarpone | 500 g |
200 g 200 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
2 2 ztužovače | Ztužovač šlehačky | |
1-2 1-2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
mandlová příchuť | Aroma mandlové | |
100 g 100 g rozpuštěné čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce 16% zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |