Nutriční hodnoty (Polníčkový salát s křepelčími vajíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 744 kJ / 178 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,06 g |
| Tuky | 10,88 g |
| – nasycené | 4,22 g |
| – nenasycené | 6,63 g |
| –– mononenasycené | 4,68 g |
| –– polynenasycené | 1,95 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 56 mg |
| Sodík | 329 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 6,98 g |
| – cukry | 2,48 g |
| ––– laktóza | 2,44 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velká hrst polníčku | Polníček čerstvý | |
| 3 lžíce 3 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 60 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
| 100 g 100 g tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | 100 g |
| 3 3 křepelčí vajíčka natvrdo | Vejce křepelčí | |
| několik několik cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |