Nutriční hodnoty (Vláčné řezy s pudinkem a ostružinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 991 kJ / 3 583 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,91 g |
Tuky | 151,11 g |
– nasycené | 24,66 g |
– nenasycené | 112,02 g |
–– mononenasycené | 79,50 g |
–– polynenasycené | 32,52 g |
––– omega 3 | 8,61 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 587 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 458,35 g |
– cukry | 235,55 g |
––– laktóza | 22,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
125 g 125 g cukru | Cukr bílý | 125 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 1 prášek do pečiva | Houska pšeničná | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
trochu trochu skořice | Skořice ceylonská | |
1 miska 1 miska čerstvých nebo mražených ostružin |