Nutriční hodnoty (Zelný salát do sklenic)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 613 kJ / 2 059 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,26 g |
| Tuky | 124,34 g |
| – nasycené | 9,47 g |
| – nenasycené | 109,31 g |
| –– mononenasycené | 76,06 g |
| –– polynenasycené | 33,26 g |
| ––– omega 3 | 9,84 g |
| Vláknina | 61,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22,35 g |
| Sůl | 55,00 g |
| Sacharidy | 172,10 g |
| – cukry | 123,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg krouhaného zelí | Zelí bílé čerstvé | 2000 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 40 g 40 g soli | Sůl mořská | 40 g |
| pepř | Pepř černý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| 120 ml 120 ml oleje | Olej řepkový | 120 ml |
| ocet | Ocet lihový | |
| 1 litr 1 litr vody | Voda | 1000 ml |
| 15 g 15 g soli | Sůl mořská | 15 g |
| 1 KL 1 KL mletého pepře | Pepř černý mletý | 5 g |
| 3 PL 3 PL cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |