Nutriční hodnoty (Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 294 kJ / 309 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,43 g |
| Tuky | 9,97 g |
| – nasycené | 3,72 g |
| – nenasycené | 5,79 g |
| –– mononenasycené | 4,26 g |
| –– polynenasycené | 1,53 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 9,15 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 377 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 40,66 g |
| – cukry | 30,54 g |
| ––– laktóza | 6,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malá hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 150 ml 150 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |