Nutriční hodnoty (Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 294 kJ / 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,43 g |
Tuky | 9,97 g |
– nasycené | 3,72 g |
– nenasycené | 5,79 g |
–– mononenasycené | 4,26 g |
–– polynenasycené | 1,53 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 377 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 40,66 g |
– cukry | 30,54 g |
––– laktóza | 6,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malá hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
150 ml 150 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
mletý kmín | Kmín mletý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |