Nutriční hodnoty (Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 294 kJ / 309 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 10,83 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,40 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,43 g | 
| Tuky | 9,97 g | 
| – nasycené | 3,72 g | 
| – nenasycené | 5,79 g | 
| –– mononenasycené | 4,26 g | 
| –– polynenasycené | 1,53 g | 
| ––– omega 3 | 0,32 g | 
| Vláknina | 9,15 g | 
| Cholesterol | 15 mg | 
| Sodík | 377 mg | 
| Sůl | 0,85 g | 
| Sacharidy | 40,66 g | 
| – cukry | 30,54 g | 
| ––– laktóza | 6,10 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 malá hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 150 ml 150 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g | 
| 1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g | 
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |