Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 294 kJ /
309 kcal
Bílkoviny10,83 g
– z toho živočišné bílkoviny7,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,43 g
Tuky9,97 g
– nasycené3,72 g
– nenasycené5,79 g
–– mononenasycené4,26 g
–– polynenasycené1,53 g
––– omega 30,32 g
Vláknina9,15 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 377 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy40,66 g
– cukry30,54 g
––– laktóza6,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malá hlávka zelí Zelí bílé čerstvé
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
150 ml 150 ml jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 150 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
mletý kmín Kmín mletý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.